تبلیغات
Alooxa Mobile - خواص سیر
درباره وبلاگ

این وبلاگ صرقا جهت برطرف کردن احتیاجات شما عزیزان تاسیس شده است.
آرشیو وبلاگ
دریافت رایگان مطالب

    برای دریافت روزانه جدید ترین مطالب وب سایت در ایمیل خود عضو گروه آلوكسا شوید
    در فیلد اول نام و در فیلد دوم ایمیل خود را وارد نمایید





    Powered by WebGozar

دریافت رایگان برنامه های كاربردی

جهت دریافت روزانه جدید ترین برنامه های كاربردی در ایمیل خود عضو گروه آلوكسا شوید
در فیلد اول نام و در فیلد دوم ایمیل خود را وارد نمایید





Powered by WebGozar

نویسندگان

رتبه سنج گوگل
موضوعات
لینک دوستان
آمار وبلاگ
  • بازدیدهای امروز :
  • بازدیدهای دیروز :
  • كل بازدیدها :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • كل مطالب ارسال شده:
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
تبلیغات
تبلیغات
شنبه 14 اسفند 1389

سیر
 
نحوه استفاده : خوراکی
خواص : سیر Garlic
نام علمی Allium sativum
گیاه شناسی

سیر گیاهی است علفی و دائمی كه ساقه آن تا ارتفاع 40 سانتیمتر نیز می رسد . قسمت زیر زمینی آن متورم و مركب از 5 تا 12 قطعه و محصور در غشاهای نازك و ظریف برنگ خاكستری مایل به سفید می باشد . برگهای آن باریك و نواری شكل برنگ سب تیره و گلهای آن كوچك و صورتی رنگ كه بصورت یك چتر در انتهای ساقه ظاهر می شود .
سیر وپیاز رابطه ای نزدیك با هم دارند كه شاید بدلیل بوی بد آنها می باشد .
در مصر قدیم برای مومیائی مدرگان و خوش طعم كردن غذاها بكار می رفته است . هومر شعر باستان در نوشته های خود از آن یاد برده است .
مردم در اروپا و اسپانیا از قبل از میلاد مسیح آنرا می شناختند و از آن استفاده می كردند .
بقراط پدر علم
طب در نوشته های خود از خواص آن یاد كرده و یكی دیگر از دانشمندان قدیم 61 خاصیت مختلف برای سیر قائل شده است .
سه نوع سیر وجود دارد :

برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب بروید.
1-سیر آمریكایی بنام Greole نامیده می شود . این نوع سیر دارای پوست سفید بوده و از انواع دیگر قوی تر است .
2-سیر تاهیتی كه از بقیه درشت تر است و گاهی قطر آن به 8 سانتیمتر می رسد .
حضرت محمد (ص) برای سیر 70 خاصیت مختلف قائل شده اند و می فرمایند :
از سبزی سیر تا می توانید استفاده كنید زیرا سیر دوای هفتاد درد است اما آنكس كه سیر وپیاز خورده به مسجد نیاید و به مردم نزدیك نشود .(به علت بوی بد دهان)
خواص داروئی:
سیر از نظر
طب قدیم ایران گرم و خشك است اسانس سیر كه در اثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود برای تغییر طعم غذا مصرف می شود .
1)سیر بادشكن وضد عفونی كننده است .
2)خوردن سیر مصونیت
بدن را در مقابل بیماریها افزایش می دهد .
3)سیر كرم كش است .
4)سیر محرك و تقویت كننده
بدن است .
، برای درد گلو میتوانید یک حبه از سیر را رنده کرده و یک قاشق مربا خوری آبلیمو به آن اضافه نمایید سپس میل کنید، اگر این کار را چند بار انجام دهید برای درد گلو داروی مفیدی میباشد. سیر داروی سرماخوردگی و زكام است .
6)سیر اثر خوبی در معالجه سل دارد
7)سیر
خون را رقیق می كند
8)سیر اثر خوبی در تنگی نفس دارد
9)خوردن مداوم سیر لقوه و رعشه را از بین می برد .
10)سیر چون گرم و خشك است بنابراین رطوبت
معده را از بین می برد و دردهای مفاصل را خوب می كند.
11)سیر درمان كننده دردهای مفاصل ، سیاتیك و نقرس می باشد .
12)سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است .
13)آنهائی كه قطره قطره ادرار می كنند باید حتما سیر بخورند تا بیماری آنها درمان شود .
14)سیر زخم های ریه و درد
معده را از بین می برد .
15)سیر سنگ های كلیه را شكسته و خارج می سازد .
16)سیر را با زیره بپزید برای تقویت
دندان مفید است .
17)مالیدن سیر پخته به
دندان ، درد دندان را تسكین می دهد .
18)سیر را بسوزانید وبا عسل مخلوط كنید و ضمادی از آن درست كنید این ضماد برای رفع
خون مدرگی زیر پلك چشم مفید است .
19)سیر بعلت مدر بودن برای رفع آب آوردن انساج مفید است .
20)برای از بین بردن میخچه كف پا از ضماد سیر استفاده كنید .
21)جهت رفع دردهای رماتیمسی و عصبی ضماد سیر بسیار موثر است .
22)جهت ضد عفونی كردن دستگاه تنفسی در هنگام بیماریهای مربوطه از شربت سیر استفاده كنید :
مقدر 100 گرم سیر را با 200 گرم آب و 200 گرم شكر یا قند مخلوط كرده و آنرا بجوشانید تا له شود . مقدر مصرف برای این منظور سه قاشق سوپخوری در روز است .
23)جدیدا در یكی از بیمارستان های آمریكا برای ضدعفونی كردن فضای بیمارستان از سیر استفاده میکنند .
24)پاستور پزشك معروف فرانسوی آزمایشات زیادی روی سیر انجام داد و اثر باكتری كشی سیر را تائید كرده است .
25)سیر ضد انعقاد و لخته شدن
خون است .
26) در شوروی سیر بنام پنی سیلین معروف است و معمولا هنگامیكه آنفولانزا شیوع دارد، مصرف آن بالا می رود درچندسال پیش كه آنفلوانزا شیوع پیدا كرد مردم شوروی 500 تن سیر مصرف كردند .
27)خوردن سیر سلولهای سرطانی را از بین می برد .
28)یكی از دانشمندان آمریكایی كه در دانشگاه فلوریدا روی مرض ایدز تحققی می كند معتقد است كه سیر روی مرض ایدز اثر مثبت دارد .
29)مصرف سیر مقدر كلسترول
خون را پائین می آورد . مقدار LDH را كاهش می دهد . مقدر مصرف سیر برای این منظور 30 گرم در روز است . جالب است كه با مصرف سیر در چند ماه اول مقدر كلسترول ممكن است بالا رود و این بدین علت است كه كلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون می شود كه از آنجا دفع گردد بعد از اینكه كلسترول بحالت نرمال رسید باید برای نگهداری آن روزی نصف سیر خام مصرف كرد . گ
30)خوردن سیر از سرطان جهاز هاضمه جلوگیری می كند .
31)چینی ها قرن هاست كه برای پائین آوردن فشار
خون از سیر استفاده می كنند .
مضرات :
سیر با آنكه خواص بسیاری دارد باید بحد اعتدال مصرف شود زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد ، ضعف نیروی جنسی ، ضعف چشم و عوارض بواسیر می شود . سیر برای آنهائیكه اسهال دارند مضر است .
آنهائیكه
معده ضعیف دارند و بطور كلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است نباید در خوردن سیر افراط كنند .
كسانیكه یبوست دارند نباید سیر بخورند و برای رفع مضرات آن سیر را باید با آب و نمك پخته و كمی به آن روغن بادام یا كره اضافه كنید تا مضر نباشد .
منبع : کتب
طب سنتی

طبقه بندی: بانک مقالات علمی،
برچسب ها:بانک مقالات علمی، بانک مقالات نظامی، اس ام اس های عاشقانه،
ارسال توسط mohammad nazari نظرات ()
عناوین آخرین مطالب ارسالی
صفحات دیگر